banner



Σεισμοσ Τωρα : ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ - NewsIT

Σεισμοσ Τωρα : ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ - NewsIT. Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της νισύρου το πρωί της παρασκευής. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:02 ανοιχτά της ζακύνθου. Πριν από 18 ώρες και 26 λεπτά. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός αυτή τη στιγμή στην αττική, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Το επίκεντρο εντοπίζεται βόρεια της σάμου σε θαλάσσιο χώρο και το εστιακό βάθος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι περίπου 2 χιλιόμετρα, πρόκειται δηλαδή για επιφανειακό σεισμό.

Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν πως η μετασεισμική δραστηριότητα θα είναι έντονη και παροτρύνουν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr.

Σεισμοσ Τωρα Αθηνα / Σεισμοσ Αθηνα Τωρα : Διάδωσέ Το ...
Σεισμοσ Τωρα Αθηνα / Σεισμοσ Αθηνα Τωρα : Διάδωσέ Το ... from lh5.googleusercontent.com
Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στην αττική. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Πριν από 18 ώρες και 26 λεπτά. Εδώ θα δείτε που έγινε τώρα σεισμός στην ελλάδα, μια από τις πιο σεισμογενείς χώρες στον πλανήτη. Σεισμός μεγέθους 4,3 ρίχτερ πριν από λίγο κοντά στη ζάκυνθο. Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, έγινε αισθητή στις 11.13 το πρωί της. Η μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής δόνηση να υπολογίζεται στα 5 ρίχτερ. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ.

Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση.

Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στην αττική. Το επίκεντρο εντοπίζεται βόρεια της σάμου σε θαλάσσιο χώρο και το εστιακό βάθος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι περίπου 2 χιλιόμετρα, πρόκειται δηλαδή για επιφανειακό σεισμό. Ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ελλάδα. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Αισθητή σεισμική δόνηση στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται κοντά στο μάτι. Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της νισύρου το πρωί της παρασκευής. Στη χώρα μας έχουν γίνει αρκετοί φονικοί σεισμοί ενώ ιδιαίτερα γνωστός είναι ο σεισμός της πάρνηθας το 1999. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή λέσβου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4 ρίχτερ. Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν πως η μετασεισμική δραστηριότητα θα είναι έντονη και παροτρύνουν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:02 ανοιχτά της ζακύνθου.

Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της νισύρου το πρωί της παρασκευής. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά. Συγκεκριμένα, ένας ηλικιωμένος άνδρας με κινητικά προβλήματα εγκλωβίστηκε στο σπίτι του, όταν από τον σεισμό κατέρρευσε τοίχος, ωστόσο απεγκλωβίστηκε με την επέμβαση της πυροσβεστικής.

Σεισμός τώρα στα Δωδεκάνησα | ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεισμός τώρα στα Δωδεκάνησα | ΕΙΔΗΣΕΙΣ from www.dikaiologitika.gr
Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στην αττική. Σεισμός μεγέθους 4,3 ρίχτερ πριν από λίγο κοντά στη ζάκυνθο. Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της νισύρου το πρωί της παρασκευής. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο. Σεισμός έγινε στη πρέβεζα το απόγευμα της τετάρτης 30 ιουνίου. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός αυτή τη στιγμή στην αττική, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο.

Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ.

Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:02 ανοιχτά της ζακύνθου. Σεισμοσ τωρα σεισμική δόνηση της τάξης των 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη το βράδυ της παρασκευής. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός αυτή τη στιγμή στην αττική, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Αθήνα αττική ρίχτερ σεισμός σεισμοσ στην αθηνα σεισμοσ στην αττικη σεισμοσ τωρα σεισμός: Σεισμός τώρα κοντά στη ζάκυνθο. Η μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής δόνηση να υπολογίζεται στα 5 ρίχτερ. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έξι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ελαφρά στο νησί. Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4 ρίχτερ. Σεισμός έγινε στη πρέβεζα το απόγευμα της τετάρτης 30 ιουνίου. Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν πως η μετασεισμική δραστηριότητα θα είναι έντονη και παροτρύνουν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή λέσβου.

Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4 ρίχτερ. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Πριν από 18 ώρες και 26 λεπτά. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΣΦΟΔΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΣΦΟΔΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... from i.pinimg.com
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή λέσβου. Εδώ θα δείτε που έγινε τώρα σεισμός στην ελλάδα, μια από τις πιο σεισμογενείς χώρες στον πλανήτη. Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο της νισύρου το πρωί της παρασκευής. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά. Σεισμός τώρα κοντά στη ζάκυνθο. Πριν από 18 ώρες και 26 λεπτά. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Αθήνα αττική ρίχτερ σεισμός σεισμοσ στην αθηνα σεισμοσ στην αττικη σεισμοσ τωρα σεισμός:

Σεισμός μεγέθους 4,3 ρίχτερ πριν από λίγο κοντά στη ζάκυνθο.

Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Πριν από 18 ώρες και 26 λεπτά. Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν πως η μετασεισμική δραστηριότητα θα είναι έντονη και παροτρύνουν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εδώ θα δείτε που έγινε τώρα σεισμός στην ελλάδα, μια από τις πιο σεισμογενείς χώρες στον πλανήτη. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Συγκεκριμένα, ένας ηλικιωμένος άνδρας με κινητικά προβλήματα εγκλωβίστηκε στο σπίτι του, όταν από τον σεισμό κατέρρευσε τοίχος, ωστόσο απεγκλωβίστηκε με την επέμβαση της πυροσβεστικής. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Το επίκεντρο εντοπίζεται βόρεια της σάμου σε θαλάσσιο χώρο και το εστιακό βάθος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι περίπου 2 χιλιόμετρα, πρόκειται δηλαδή για επιφανειακό σεισμό. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στην αττική. Σεισμός τώρα κοντά στη ζάκυνθο. Ένα άτομο είχε εγκλωβιστεί λόγω του σεισμού στο μεσοχώρι ελασσόνας.

0 Response to "Σεισμοσ Τωρα : ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ - NewsIT"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel